woensdag 28 maart 2018

RECLAMESPOTJE: IK BEN VOOR!

28 MAART 2018 

Vandaag een berichtje met een iets andere strekking dan anders. Gisteren is er namelijk een voorstel ingediend bij VOOR. Deze organisatie houdt een VOORbeeldverkiezing en de winnaars krijgen een mooi bedrag om hun project te financieren (meer informatie: http://www.voor.nl/voorbeeld). Winnen kan als er gestemd wordt! Daarmee een oproepje aan alle trouwe lezers en iedereen die zich betrokken en/of verbonden voelt met Sengerema Hospitaal. 

Stel dat Sengerema Hospitaal op de 1e, 2e of 3e plaats eindigt, dan zijn dit de doelen waar het geld aan uitgegeven zal worden:

1.C-boog: De beschikbaarheid van een Röntgenapparaat op de operatiekamer, die gebruikt kan worden voor het doorlichten tijdens operaties, stelt Sengerema in staat hun groeiende groep patiënten met botbreuken veel adequater te behandelen en beter zorg te leveren. Nu is de praktijk, dat veel patiënten met complexe botbreuken weliswaar verwezen worden. Kosten ca. 25.000 euro.

2.Operatietafel: Dit betreft een tractietafel, met name voor trauma operaties. Kosten ca. 20.000 euro

3. Digitaal Röntgenapparaat: Dit project is een lang bestaande wens van het ziekenhuis ter vervanging van het oude apparaat. Kosten ca. 4.000 euro

Stemmen gaat als volgt:

1. Ga naar http://www.voor.nl/voorbeeld-projecten.

2. Log in met facebook of LinkedIn (of allebei, want je mag 2x stemmen).

3. STEM!

Appeltje-eitje toch? Superbedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten